nedeľa 4. mája 2014

Objavy A Prešľapy (OAP) - APRÍL

Hello som tu, a áno žijem.  Práve ide v telke X-men: Prvá trieda hrajú tam moje lásky Nicholas Hoult a Jennifer Lawrence. Nedokážem sa sústrediť na článok :-D to je hrozné. :-D Mám sa učiť matiku ale nechce sa mi. vôbec neviem ako mám nazvať tento článok. :-D
Anyway poznáte pitie Firefly drink- jablko a zázvor viete že vôbec nie je až taký dobrý? teda ako chutí mi ale keď som to ochutnala tak to nebolo že waw to je super ale skôr to bolo ako aha tak toto je to čo tak všetkým chutí?!

 V aprílovej edícii Brandooz boxu bola taká nátierka ktorá vyzerala ako arašidové maslo ale bola to Lotus Caramel Biscuit Spread. Je to úplne úžasná nátierka aj spolužiačka ju mala v škole a musím povedať že je fakt skvelá. Úplne pripomína tie malé sušienky čo dávajú ku káve.




Juli Rosse lak na obhrýzanie nechtov (doteraz som si myslela že je od Oriflamu) je dobrý ako fakt keď si idete obhrýzať nechty tak je fakt odporný že ihneď prestanete no keď si napríklad umyjete ruky tak tá vrstva tak mizne a potom si s nim musíte každý deň lakovať nechty. Takže lak je fajn výdrž je však problém.




Make up od Rimmelu- Stay Matte ma úplne prekvapil mám odtieň 100- ivory. Tento make up je taký hutný a super sa nanáša výdrž skvelá. nemám čo okritizovať je úplne super.



Ďalej by som si chcela kúpiť sprej na vlasy od Gliss kuru - hair repair shea cashmere. Zatiaľ čo z počutia viem je celkom fajn. Tak ho chcem vyskúšať aj ja. :-D





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára